En forening, hvor alle er velkommen


Norddjurs Jagthundetræning har til formål, at skabe kendskab til - og forståelse for - positiv træning af hunde. Efter endt uddannelsesforløb hos os, er jagthundeføreren i stand til at tilrettelægge sin træning sådan, at hunden bliver en god og egnet jagthund.

Vi har opbygget vores kurser på en måde, så alle, der ønsker en glad og lydig hund, kan deltage. Det er en klar fordel, at din hund har jagtlig relevans. Det er det, som vi er uddannet og bedst til. Der skal dog være plads til alle, uanset race - også selvom du ikke skal bruge din hund til jagt.

Vores kultur er båret af ordentlighed, respekt for hinanden, åbenhed og en uformel omgangstone. Vi prioriterer og deltager flittigt i foreningens aktiviteter - også generalforsamlingen.
Du er med til forme
foreningen. Vi tror på,
at en konstruktiv
dialog skaber den
nødvendige udvikling,
som en forening i dag
kræver. Derfor inddrager
vi gerne medlemmer i
visioner, driften og
aktiviteter. Så hos os vil
du derfor opleve en
imødekommende og
involverende tilgang, hvor
du er mere end velkommen til at bidrage.


Norddjurs Jagthundetræning er tilknyttet Danmarks Jægerforbund. Vi drager fordel af gode nutidige uddannelsesmuligheder, som kommer kursisterne og fællesskabet til gode. Et medlemsskab hos os betyder derfor også en støtte til os jægere, så vi kan fortsætte udviklingen og sikre, at vi også fremtiden kan bruge hundene på jagt på en forsvarlig og etisk korrekt måde.

Danmarks Jægerforbunds Podcastserie

Lad os lave noget fantastisk og sjovt hundearbejde sammen